top of page

SOLSKJERMING

MARKISER

Terrassemarkisene er like velegnede til private terrasser og som avskjerming av f.eks. butikk-, restaurant- og institusjonsvinduer. Alle terrassemarkiser tilpasses individuelt etter bygning og fasade.
Vi har alltid særlig fokus på kvaliteten til markisene, som blant annet omfatter god aluminium, langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker og plastkomponenter i de beste materialene.

markiser.jpg
screens.jpg

SCREENS

Screens er skreddersydde til prosjektet, og vi har alltid fokus på god aluminium, langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid, værbestandige duker samt plastkomponenter i de beste materialene. 
Våre vindstabile Zipper-screens er funksjonsdyktige i vind opp til 20 m/s.  I det patenterte screensystem holdes duken fast i sidestyringen ved hjelp av et glidelåssystem. Utover å øke screen-systemets vindstabilitet gir det en enda tettere skjerming.
Vi tilbyr også en innbygget spesialløsning, som integreres direkte i fasadekonstruksjonen.

LAMELLGARDINER

Stor kolleksjon av lamellgardiner med mange forskjellige egenskaper.
Kolleksjonen spenner fra klassiske, ensfargede over mønstrede utgaver og til lamellgardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme.
Lamellgardinene betjenes manuelt eller motorisert. En av våre vesentligste parametere er stor nøyaktighet i monteringskvaliteten.

csm_Fischer_Lamelgardiner_05_c90a371984.jpg
rullegardiner.jpg

RULLEGARDINER

Rullegardiner finnes i stort utvalg – fra små til svært store dimensjoner, utført med beslag og valser i mange størrelser.
Vår kolleksjon av rullegardiner spenner fra klassiske og ensfargede tekstiler over mønstrede duker og til rullegardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme.
Rullegardinene fås med valser fra 25 til 84 mm. Alle kan betjenes manuelt eller motorisert. Vårt store fokus på nøyaktighet sikrer blant annet at rullegardinen alltid kjører lett og presist opp og ned.

PERSIENNER

Bredt sortiment av persienner i forskjellige farger og lamellbredder.
Våre kvalitetsparametre omfatter blant annet sterke lameller, omhyggelig lakkerte og herdede, slitesterke snorer, presisjonsmontering, som sikrer at persiennen aldri blir for lang samt helt nøyaktige mål med null toleranse. Vi garanterer at persiennene betjenes lett og presist, enten via motor eller kjedetrekk.
Vi har et stort utvalg av persienner for enhver smak – i lamellbredder fra 15 til 50 millimeter. Vi tilbyr persienner i mange forskjellige farger, teksturer og materialer.

persienner.jpg
plissegardiner.jpg

PLISSEGARDINER

Plisségardiner omfatter både de klassiske utgaver og produkter med tekniske egenskaper.
Vår store kolleksjon spenner fra klassiske, ensfargede tekstiler over mønstrede utgaver og til plisségardiner med spesifikke og avanserte tekniske egenskaper i forhold til lys og varme. Skinnene kan lakkeres i alle RAL-farger. Plisségardinene betjenes manuelt eller motorisert.
Vi har et stort fokus på nøyaktighet i monteringskvalitet. Dette sikrer gardiner av høyeste kvalitet som fungerer optimalt og har stor holdbarhet.

MØRKLEGGING

Løsninger til mørklegging tilpasses individuelt det aktuelle behovet.
Våre mørkleggingssystemer produseres med duk av holdbar og slitesterk tekstil, motorer med lang levetid samt plastkomponenter i de beste materialene.
Alle våre systemer har dessuten børster i side- og bunnlister, som optimerer mørkleggingen. Kassettene kan lakkeres i alle RAL-farger.

mørkleggingsgardiner.jpg
fasadepersienner.jpg

FASADEPERSIENNER

Fasadepersiennene produseres i forskjellige utforminger og lamellbredder. Persiennene kan monteres på utsiden av både små vinduer og store fasader. De leveres i forskjellige utgaver og lamellbredde. 
Persiennene er fremstillet i god aluminium, har langtidsholdbar lakkering, motorer med lang levetid og plastkomponenter i de beste materialene. Fasadepersienner leveres i løsninger til forskjellige vindklasser avhengig av størrelsen. Kassetter og lameller kan lakkeres i alle RAL-farger.

AUTOMATIKK

Sunsync™ er utformet til å dekke alle behov uansett prosjektstørrelse, kompleksitet eller prisnivå.
Sunsync™ kan integreres og optimeres i forhold til bygningens andre styresystemer og via gatewayer kommunisere med de mest alminnelige CTS-protokollene.
Sunsync™ kan skaleres slik at systemet oppfyller den enkelte brukerens behov.
Det brukervennlige konseptet kan skaleres og programmeres, slik at det imøtekommer den enkeltes behov og omfatter en kvalitetssikring, både i forhold til solskjermingseffekten på inneklimaet og på den individuelle brukeropplevelsen.
Sunsync™ er utviklet og optimalisert i forhold til eksisterende åpne buss-systemer og er derfor den optimale løsningen for styring av solskjerming uansett fabrikat.

automatikk.jpg
Solskjerming: Services
bottom of page